SnugTop flakkåpor & lock

Snugtops flakkåpor följer bilens linjer perfekt och integreras med karossen. Kåporna är tillverkade i glasfiber och är därmed inte temperaturkänsliga. Kåporna har förstärkta tak och levereras lackerade i bilens kulör samt är försedda med innerbelysning och extra bromsljus. Snugtop är som standard försedda med tonade glas. Inga fästhål behöver borras i bilen för att montera flakkåpan. Snugtop tillverkas i USA och har funnits på marknaden sedan 1959.

Celer är generalagent i Sverige för Snugtop’s flakkåpor, flaklock och övriga produkter.

Snugtops flakkåpor finns i olika modellutföranden:
Cab Hi, hytthög kåpa med sidorutor i aluminium ramar. Sidorutorna går att öppna med skjutbara glas. Glasad baklucka i aluminiumram.
Hi Liner, som Cab Hi men med extra högt tak.

Rebel, som Cab Hi men med baklucka helt i glas utan aluminiumram.
Xtra Vision, hytthög kåpa med extra stora ramade sidorutor samt baklucka helt av glas.
Super Sport, hytthög kåpa med limmade glas och stor glasad baklucka. Är försedd med öppningsbara sidoventilationsrutor. Klädd invändigt med ljuddämpande svart matta som även motverkar kondens.
Expo, som Super Sport men med avdelade sidorutor.
XTR, som Super Sport men med 2 tums takbågar.

SnugPro
Snugpro är en kåpversion med dörrar på långsidorna istället för sidorutor vilket gör att den lämpar sig bra för arbetsfordon. Sidodörrarna är försedda med infällda T-handtag som gör det enkelt att öppna och stänga dessa. Bakluckan kan fås glasad eller i glasfiber utan genomsikt. Snugpro-versionen finns i modellerna Cab Hi, Hi Liner och Xtra Vision.

SnugLid
Snuglid är ett elegant låsbart flaklock, passande de flesta pick up’er. Snuglid finns i tre modeller: SL, F2 och TC. Dessa skiljer sig främst vad gäller lås, F2 har också en liten utstickande kant (mini-spoiler) längst bak.